Δίσκοι βινυλίου ή κασέτες τις οποίες έχουμε ξεχάσει σε ένα κουτί ή σε ένα συρτάρι του γραφείου μας… δεν θυμόμαστε τι περιέχουν, σίγουρα όμως τις κρατάμε γιατί έχουμε αναμνήσεις από αυτές…

Η ορθή λειτουργία μιας επιχείρησης σήμερα, αποτελεί μια τεράστια πρόκληση,τόσο για τους ρυθμούς της όσο και για τα χρήματα που δαπανούνται. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να χαθεί ένας πελάτης από μια επιχείρηση, αν η ίδια η επιχείρηση και οι υπάλληλοί της δεν μπορούν να δουλέψουν με τα μηχανήματα που διαθέτουν;

Γιατί να μην διασώσετε τις αναμνήσεις σας μέσα από ένα φιλμ… Στιγμές, τις οποίες θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τις βλέπετε στον υπολογιστή σας, το κινητό σας ή στο tablet σας.

Ο χρόνος σήμερα είναι ένα πολύτιμο «αγαθό» και προσπαθούμε για εσάς να τον εξοικονομήσουμε και να τον «προλάβουμε»….

Η ιστοσελίδα είναι το πλέον βασικό εργαλείο πληροφοριών και επικοινωνίας μιας επιχείρησης, ενός γραφείου, ενός επαγγελματία κ.τ.λ. που θέλει να προωθήσει και να παρουσιάσει τον χώρο του και την εργασία του απευθυνόμενος σε έναν κόσμο που το 95% του πληθυσμού, δουλεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο αλλά και πελάτες – για επαγγελματίες – μέσα από τον διαδικτυακό χώρο.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok